Kirjanpitäjä (Pääkirjanpitäjä)

Espoo, Finland

Casambi on johtava nykyaikaisten langattomien valaistuksen ohjausratkaisujen toimittaja. Ratkaisumme perustuu Bluetooth Low Energy -tekniikkaan. Casambi-ratkaisun tärkeimmät ominaisuudet ovat erinomainen käyttökokemus, korkea suorituskyky ja skaalautuvuus yksittäisistä laiteohjauksista teollisen mittakaavan ratkaisuihin pilvipohjaisella kauko-ohjauksella, valvonnalla ja tiedonkeruulla. Yrityksessämme sinulla on loistava tilaisuus liittyä osaavien kollegoiden joukkoon ja työskennellä globaalissa ympäristössä kasvavassa teknologiayrityksessä. Sinulla on työtovereita Suomen lisäksi muualla Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa.

Haemme Casambi Technologies Oy:lle kirjanpitäjää ja rooli mahdollisesti kasvaa pääkirjanpitäjäksi tulevaisuudessa. 

Tehtäviin kuuluu mm.

Mahdollisuus kehittyä

Tämä on tehtävä, joka antaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää itseäsi taloushallinnon kansainvälisessä ympäristössä. Sinulla on mahdollisuuden kehittää itseäsi osaavien kollegoiden tiimissä ja työskennellä globaalissa kasvavassa liiketoimintaympäristössä. Olemme keväällä ottaneet käyttöön ERP-järjestelmän NetSuite, joten tämä on loistava tilaisuus oppia uutta ja päivittää toimintaprosessejamme kanssamme. Tarkoituksena on, että tehtävän vastuut kasvavat myöhemmin pääkirjanpitäjäksi.

Olet etsimmämme henkilö, mikäli sinulla on

Muita tietoja

Liity Casambi-tiimiin

Casambi muuttaa tapaa, jolla ihmiset valaisevat ympäristöään. Yrityksen innovatiivinen langaton tekniikka käyttää Bluetooth Low Energy -tekniikkaa, joka antaa koko valaistusekosysteemin käyttäjän käsiin. Tätä ainutlaatuista dynaamista ja luotettavaa modulaarista ratkaisua on jo käytetty tuhansissa rakennuksissa sadoissa suurissa verkoissa maailmanlaajuisesti. Lisäksi olemme rakentaneet merkittävän myynti- ja tukiverkoston kaikkialle Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan, joka jatkaa kasvuaan yritysten maailmanlaajuisesti löytäessä langattoman valaistuksen hallinnan edut.

Casambi on ketterä yritys, jossa pääset olemaan osa kasvavaa tiimiä, joka kehittää omia tuotteitaan ja palveluitaan. Työskentely tapahtuu pääosin Leppävaaran Espoon toimistolla ja etänä sopimuksen mukaan. Casambi panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon. Toimistomme sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa.

Lisätietoa mielenkiintoisista projekteistamme.

Hae nyt