Taloushallinnon assistentti (NetSuite ja Rillion osaamisella)

Espoo, Finland

Casambi on johtava nykyaikaisten langattomien valaistuksen ohjausratkaisujen toimittaja. Ratkaisumme perustuu Bluetooth Low Energy -tekniikkaan. Casambi-ratkaisun tärkeimmät ominaisuudet ovat erinomainen käyttökokemus, korkea suorituskyky ja skaalautuvuus yksittäisistä laiteohjauksista teollisen mittakaavan ratkaisuihin pilvipohjaisella kauko-ohjauksella, valvonnalla ja tiedonkeruulla.

Haemme Casambi Technologies Oy:hyn Taloushallinnon assistenttia. Onko sinulla jo kokemusta myyntisaatavien ja/tai ostoreskontran ja muista taloushallintotehtävistä, tilausten käsittelystä, asiakasviestinnästä, logistiikasta tai toimitusketjusta? Täällä sinulla on loistava tilaisuus liittyä osaavien kollegoiden joukkoon ja työskennellä globaalissa ympäristössä kasvavassa teknologiayrityksessä. Sinulla on työtovereita Suomen lisäksi Aasiassa ja USA:ssa joiden kanssa työskentelet päivittäin.

Tietoa tehtävästä

Päävastuusi keskittyy asiakastilausten toimituksien vahvistamiseen ja myynti laskutukseen, kululaskujen kierrätykseen, valvontaan ja tiliöintiin. Tiimi, johon liityt vastaa myyntitilausten hallinnasta ja ostoreskontran käsittelystä sekä hallinnoi ERP-järjestelmää. Työskentelet monikulttuurisessa tiimi-/sidosryhmäympäristössä, pyrit saavuttamaan sovitut liiketoimintatavoitteet ja suoritat erinomaista asiakaspalvelua.

Kommunikoit ja teet yhteistyötä aktiivisesti ja tehokkaasti suomeksi sekä englanniksi asiaankuuluvien sidosryhmien kanssa, ja sinulla on tehokas tapa pitää sidosryhmät ajan tasalla prosesseista.

Mahdollisuus kehittyä

Tämä on tehtävä, joka antaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää itseäsi taloushallinnon ja myynnin tukitehtävissä kansainvälisessä ympäristössä. Mahdollisuuden kehittää itseäsi osaavien kollegoiden tiimissä ja työskennellä globaalissa kasvavassa liiketoimintaympäristössä. Olemme lähiaikoina ottamassa käyttöön uutta ERP-järjestelmää NetSuite, joka on loistava tilaisuus oppia uutta ja päivittää toimintaprosessejamme.

Etsimme työkaveria jolla on

Ihmisenä olet

Muita tietoja

Liity Casambi-tiimiin

Casambi muuttaa tapaa, jolla ihmiset valaisevat ympäristöään. Yrityksen innovatiivinen langaton tekniikka käyttää Bluetooth Low Energy -tekniikkaa, joka antaa koko valaistusekosysteemin käyttäjän käsiin. Tätä ainutlaatuista dynaamista ja luotettavaa modulaarista ratkaisua on jo käytetty tuhansissa rakennuksissa sadoissa suurissa verkoissa maailmanlaajuisesti. Lisäksi olemme rakentaneet merkittävän myynti- ja tukiverkoston kaikkialle Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan, joka jatkaa kasvuaan yritysten maailmanlaajuisesti löytäessä langattoman valaistuksen hallinnan edut.

Casambi on ketterä yritys, jossa pääset olemaan osa kasvavaa tiimiä, joka kehittää omia tuotteitaan ja palveluitaan. Työskentely tapahtuu pääosin Leppävaaran Espoon toimistolla ja etänä sopimuksen mukaan. Casambi panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon. Toimistomme sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa.

Lisätietoa mielenkiintoisista projekteistamme.

Apply now.